Conducerea

fgds1

Organul de administrare şi supraveghere al Fondului este Consiliul de Administraţie compus din 5 membri aprobați de către Parlamentul Republicii Moldova, fiind reprezentanți ai:

Conform Hotărârilor Parlamentului Republicii Moldova nr. 120-XV din 29 aprilie 2004 cu modificările ulterioare şi nr. 255 din 09 noiembrie 2012 Consiliul de Administraţie al Fondului este aprobat în următoarea componenţă:

Reprezentanții propuși de la Ministerul Justiţiei și de la Banca Națională a Moldovei urmează a fi aprobați de către Parlamentul Republicii Moldova.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Fondului este dna JURMINSCHI Veronica, în baza Hotărîrii Consiliului de Administraţie nr. 24 din 19 august 2011.

Vicepreşedintele Consiliului de administraţie al Fondului este dl OGORODNICOV Mihail, în baza Hotărîrii Consiliului de administraţie nr. 141/1 din 24 decembrie 2012.

Organul de control al Fondului este Comisia de Cenzori, compusă din 3 membri, numiţi în baza de concurs de către Consiliul de Administraţie.

  • GRAUR Anatol-           Preşedintele Comisiei de Cenzori;
  • MARULEA Rodica-    Membru;
  • RATCOV Maria-          Membru.

Conducerea activităţii curente a executivului Fondului, precum şi reprezentarea Fondului în relaţiile cu persoane fizice şi juridice este exercitată de către Directorul general executiv dl. USATÎI Eduard.